Retour beleid MR Bright

Licht & levendig

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (Met uitzondering van maatwerkproducten.) U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient het retour formulier volledig ingevuld te mailen naar lichtenlevendig@xs4all.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Enkele producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing bij op maat gemaakte lampen. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retour procedure

Stap 1: Download dit formulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Mail deze naar lichtenlevendig@xs4all.nl

Stap 3: Na controle krijgt u een retour zend mail

Stap 4: Breng het pakket voorzien van het retour etiket naar een PostNL punt

Terug betaling

Dit geschied waar mogelijk op dezelfde manier als de betaling en dat binnen 14 werkdagen. Uitzondering zijn Credit Card betaling, deze vind plaats binnen 14 dagen na uw maandelijkse rekening afschrift.