Retour beleid MR Bright

Licht & levendig

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (Met uitzondering van maatwerkproducten.) U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht dient het retour formulier volledig ingevuld te mailen naar lichtenlevendig@xs4all.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Enkele producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing bij op maat gemaakte lampen. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retour procedure

Stap 1: Download dit formulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Mail deze naar famkedijkstra@xs4all.nl

Stap 3: Na controle krijgt u een retour-bevestiging per mail

Stap 4: Breng het pakket naar een PostNL punt

Terug betaling

Dit geschied waar mogelijk op dezelfde manier als de betaling en dat binnen 14 werkdagen. Uitzondering zijn Credit Card betaling, deze vind plaats binnen 14 dagen na uw maandelijkse rekening afschrift.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt een klant gebruik van zijn retourrecht dan dien je het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten.

De kosten voor de retourzending mogen wel voor de rekening van de consument blijven, maar dit moet je wel aangeven! Geldt het herroepingsrecht niet bij bepaalde producten (bijvoorbeeld maatwerk)? Geef dat dan ook duidelijk aan. Benieuwd naar de uitzonderingen? 
Kijk dan hier: https://www.webwinkelkeur.nl/wettelijke-uitzonderingen-herroepingsrecht-bedenktijd/.