MR Bright is een webshop waar licht tot leven komt.

Dat wordt allereerst natuurlijk zichtbaar in de producten zelf. En daarnaast komt het ook tot uitdrukking in het productieproces. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt deze collectie lampen gemaakt bij ’t Lichtpunt in Gouda. Door mensen die, om wat voor reden dan ook, niet mee kunnen doen in het reguliere arbeidsproces. Het biedt hen een zinvolle tijdsbesteding met onderling sociaal contact in een beschermde omgeving, en het helpt hen een ritme in de dag en in de week aan te houden. Een derde manier waarop licht tot leven komt is in verbinding met “Een Wereld Idee”. Een Wereld Idee is een goede doelen organisatie nieuwe stijl. Met hun projecten bieden ze kansarme mensen met simpele middelen de mogelijkheid om hun leefomstandigheden te verbeteren, en meer regie en zeggenschap over hun leven te krijgen.

Met de aanschaf van een Mr. Bright draagt u bij aan Een Wereld Idee! Want Licht&Levendig doneert 10 % van de verkoopprijs van elk verkocht exemplaar van Mr. Bright en Mr. Bright Fun for Two aan het home-solar-system-project van Een Wereld Idee in Bangladesh.

Via het home-solar project van Een Wereld Idee kunnen we huishoudens die nu geen aansluiting hebben op het elektriciteitsnetwerk voorzien van een zonnepaneel met accu, plus LED lampen en een telefoonoplader. Het gebruik van zonne-energie draagt direct bij aan betere leefomstandigheden en aan meer mogelijkheden voor mensen;

1. wie nu niet is aangesloten op het elektriciteitsnetwerk maakt veelal gebruik van petroleumlampen. Een LED lamp biedt een milieuvriendelijk alternatief zonder de gezondheidsrisico’s van ingeademde walmen en van het brandgevaar. En met een veel betere lichtopbrengst! Zo kan het hele gezin ook na schemer nog (huis)werk doen op een veilige manier. En dat zonder alsnog afhankelijk te hoeven worden van het reguliere elektriciteitsnetwerk en de energieleveranciers!

2. met een altijd op te laden mobiele telefoon is je bereikbaarheid enorm vergroot. Het wordt dan mogelijk om een sociaal netwerk, en vooral ook een zakelijk netwerk op te bouwen, te onderhouden, en uit te breiden.

Reeds gegeven door MR Bright

0
Gedoneerd aan dit project

Elke aanschaf betekent 10% donatie

Met de aanschaf van een Mr. Bright draagt u bij aan Een Wereld Idee! Want Licht&Levendig doneert 10 % van de verkoopprijs van elk verkocht exemplaar van Mr. Bright en Mr. Bright Fun for Two aan het home-solar-system-project van Een Wereld Idee in Bangladesh.

AAN:Licht&Levendig
Datum:06/11/2016
Certificaat no.:996-1611073424
Donatiebedrag:€ 624,-
VAN:1We – Een Wereld Idee | One World Experience
Nogmaals dank voor uw donatie